Підписатися на RSS

Тренінг для вихователів "Права дитини: розуміти та дотримуватися"

13 листопада 2013 року в ДНЗ пройшов тренінг для вихователів: "Права дитини: розуміти та дотримуватися", який провела вихователь-методист Романюк Оксана Велеріївна.

Дитинство - унікальний період, коли формуються риси характеру, основи моделі поведінки, ставлення до себе і навколишнього світу. Мала дитина подібна до губки, яка жадібно вбирає уміння, знання, погляди та думки. Тому моральні основи правового виховання закладаються саме в дитинстві у моральних відносинах у родині, дитячому колективі. Якщо кожна людина змалечку засвоїть, що вона є людиною, особистістю, що вона має людські права, честь і гідність, може вільно висловлювати свої думки, тільки тоді вона зможе впливати на перебіг подій у суспільстві і брати участь у побудові дійсно незалежної демократичної правової держави.
Найперше суспільне середовище, до якого потрапляє дитина, - це дошкільний навчальний заклад, який у взаємодії з сім'єю має створити належні умови для забезпечення фізичного, психічного здоров'я дітей, їх повноцінного розвитку, набуття життєвого досвіду.

В ході тренінгу педагоги закладу виконали вправи "Які права має дитина-дошкільник?", "Чи заєте ви?", "Допоможи казковим героям" та прослухали доповідь з питання "Законодавча база з правового виховання".

/Files/images/osn_2013/IMG_2913.JPG

/Files/images/osn_2013/IMG_2914.JPG

/Files/images/osn_2013/IMG_2919.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 549

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.